Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55
Extra informatie Actieve vakantie Oostenrijk

Actieve vakantie Oostenrijk

Actieve vakantie Oostenrijk

De Alpen zijn al jaren een speelplaats voor iedereen die van actieve vakanties houden. Naast bergwandelen en mountainbiken biedt Oostenrijk nog zoveel meer. In veel plaatsen kunt u raften, canyoning, paragliden, kletteren en klimmen. In diverse klimbossen kunt u tokkelen en klimmen waarbij u goed gezekerd bent.

Kijk hier voor alle actieve vakanties

 

Actieve vakantie in Oostenrijk met kinderen

Ook met kinderen is een actieve vakantie aan te raden. Alles kan op hun eigen niveau en bij de arrangementen wordt duidelijk aangegeven wat wel en vooral ook niet mogelijk is bij bepaalde leeftijden. Een ervaring voor de kids om nooit te vergeten! Een tip voor een actieve vakantie met kinderen in Oostenrijk is het Magic Mountains programma in Zauchensee, Salzburgerland. Elke dag kunt u kiezen aan welke activiteiten uw kinderen en/of uzelf aan mee willen doen. 

Wilt u met uw gezin een actieve vakantie in Oostenrijk? Alle informatie vindt u op onze informatiepagina voor Oostenrijk met kinderen.

 

Actie met professionals

In Oostenrijk biedt Berg en Meer Alpenvakanties een aantal mogelijkheden om volop mee te doen in de actie. Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele organisaties en begeleiding, zodat u zeker weet dat alles keurig voor elkaar is en bovenal uw veiligheid gewaarborgd is. In een aantal accommodaties worden activiteiten ter plekke aangeboden, u selecteerd deze hotels door filtermogelijkheid Actief. Hier krijgt u alle hotels en arrangementen te zien waar u een actieve vakantie Oostenrijk kunt reserveren.

Een tip is het Sporthotel Wagrain, hier kunt u ter plaatse activiteiten reserveren zoals canyoning, raften, paragliden, kletteren en grottenwandeling.