Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55
Extra informatie Hoog skigebied Oostenrijk

Hoog skigebied Oostenrijk

Hoog skigebied Oostenrijk 

Nu de winters ook in het Alpengebied minder streng worden en de sneeuwgrens langzaam maar zeker hoger komt te liggen, zijn veel wintersporters op zoek naar hooggelegen en sneeuwzekere skigebieden. Gelukkig zijn er in Oostenrijk genoeg skigebieden te vinden op een hoogte van meer dan 2000 meter. Zo ben je verzekerd van de grootste kans op ruim voldoende sneeuw en ideale skicondities tijdens je wintersportvakantie.

 

Selecteer een hoog skigebied in Oostenrijk naar wens

Berg en Meer Alpenvakanties maakt het je gemakkelijk en heeft de hooggelegen skigebieden uit hun aanbod alvast voor je geselecteerd. Gebruik de filters op onze website om jouw perfecte accommodatie vinden. Ga je voor een authentieke, gemütliche Gasthof of heb je liever een modern hotel dat van alle gemakken is voorzien? Aan jou de keus. Zit de accommodatie al vol op de gewenste datum? Geen probleem! We helpen je graag om een geschikt alternatief te vinden. 

Kijk hier voor onze accommodaties in hoge skigebieden Oostenrijk

 

Tips voor hoge en sneeuwzekere skigebieden in Oostenrijk

Zoek je een hoog en sneeuwzeker skigebied in Oostenrijk? In deze skigebieden beleef je een fantastische wintersportvakantie: 

Grossglockner Resort Kals Matrei: het skigebied is nog niet zo bekend, omdat je er net iets verder voor moet rijden. Daardoor kun je hier wel heerlijk rustig skiën op gevarieerde pistes die veelal op een hoogte boven de 2.000 meter liggen. Bovendien bevindt dit sneeuwzekere skigebied zich aan de zonnige zuidkant van de Alpen.

Kijk hier voor meer informatie over Grossglockner Resort Kals Matrei

Zell am See-Kaprun: dit grote en bekende skigebied is mede door de aanwezigheid van de gletsjer op de 3.203 meter hoge Kitzsteinhorn bij Kaprun zeer sneeuwzeker. Met maar liefst 138 kilometer aan skipistes kan elke wintersporter hier uit de voeten. 

Kijk hier voor meer informatie over Zell am See-Kaprun

Hochzeiger: een gevarieerd familieskigebied dat samen met Rifflsee en de Pitztaler Gletscher deel uitmaakt van het Pitztal. In Hochzeiger liggen de pistes op maximaal 2.450 meter hoogte. Als dat nog niet genoeg is, kun je uitwijken naar de Pitztaler Gletscher verderop in het dal.

Kijk hier voor meer informatie over Hochzeiger