Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55
Bestemmingen Italie

Vakantie Italie

Ontdek 6 accommodaties , 0 tips en 0 aanbiedingen.

Zomervakantie Italie 

Het vakantieland bij uitstek is Italie. Het land van pizza, pasta en chianti. Maar ook het land van Rome, de toren van Pisa, Michelangelo, Toscane, mode, voetbal en Vespa. Italie is ook een vakantieland met vele gezichten. U kunt cultuur snuiven in Rome, wijnen proeven in Toscane of genieten van een strandvakantie in San Remo. Een zomervakantie Italie heeft voor ieder wat wils. 
 

De diversiteit van een vakantie Italië 

Of u nou graag op het strand vertoeft of musea onveilig maakt, in Italie kan het allemaal. Dat maakt het dan ook tot de ideale vakantie. Ook voor het hele gezin. De ene dag kunt u immers besteden aan kunst en cultuur en de andere dag kunt u heerlijk uitwaaien op het strand. Weer een andere dag kunt u shoppen. Italie is immers ook hét modeland ter wereld. Met name in grote steden als Milaan of Rome kunt u uitstekend winkelen. Niet voor niets komen mensen van heinde en verre om te winkelen in Italie. Niet alleen het Italiaanse schoeisel is bekend over de hele wereld, óók de andere modeaccessoires. 
 

De zomer in Italië biedt voor ieder wat wils 

Van kunst en cultuur in Venetië, Florence en Rome tot winkel in Milaan en van de Toscane tot het Gardameer. Italie kent een grote diversiteit aan hotspots. Het is dan ook geen wonder dat ‘La Bella Italia’ favoriet is onder veel vakantiegangers. U kunt gerust uw leven lang op vakantie gaan in Italie en nooit uitgekeken raken. Er zijn altijd weer nieuwe pittoreske dorpjes, pleintjes en steegjes te ontdekken. Om nog maar te zwijgen over de meren die Italie sieren. En dan hebben we het nog niet gehad over de Alpen.. Een vakantie Italie biedt voor ieder wat wils. 
 

Boek de ideale zomervakantie naar Italië

Bij Berg en Meer Alpenvakanties boekt u de ideale zomervakantie Italie. Wilt u naar de Alpen toe of juist naar Toscane? Of gaat u liever op een stedentrip door Italie? Van sportfanaten tot natuurliefhebbers; op vakantie Italie komt iedereen aan zijn trekken.