Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55
Extra informatie All inclusive Oostenrijk

All inclusive Oostenrijk

All inclusive in Oostenrijk boeken

Een all inclusive vakantie Oostenrijk is een ideale manier om vakantie te vieren. Bij dit type verzorging zijn de maaltijden, drankjes en vaak ook een aantal activiteiten inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar naar Oostenrijk te reizen en te genieten. Berg en Meer Alpenvakanties biedt een flink aantal accommodaties aan op basis van all inclusive. 

Kijk hier voor alle accommodaties met all inclusive verzorging in Oostenrijk.

 

Selecteer een all inclusive hotel in Oostenrijk naar wens

Selecteer eenvoudig een all inclusive hotel in Oostenrijk naar wens. Wij bieden hierin  een ruime keuze accommodaties in Tirol, Salzburgerland, Karinthië en Steiermark voor zowel de zomervakantie als de wintersport. Op onze website selecteer je eerst alle vakanties in de regio waar je wilt verblijven. Vervolgens kun je in het menu aan de linkerzijde van de website de optie all inclusive aanvinken. Je krijgt nu een overzicht van alle all inclusive accommodaties in de geselecteerde regio. 

Verfijn het aanbod van all inclusive accommodaties:

Naast all inclusive kun je nog meer selectiecriteria en faciliteiten aanvinken in het menu aan de linkerzijde van de website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het type vakantie, de ligging van de accommodatie, de beschikbaarheid van WiFi, de aanwezigheid van een zwembad of de mogelijkheid om mountainbikes te huren. Ook kun je hier onze speciale tips selecteren. Op deze manier vind je heel gemakkelijk het hotel, appartement, vakantiepark of de bungalow voor jouw vakantie.

 

Onze all inclusive aanbiedingen Oostenrijk mogen er zijn!

Wij geven je graag alvast enkele tips voor een fantastische all inclusive Oostenrijk in de zomervakantie: 

Lifthotel in Kirchberg: fijne hotelkamers, hoge kinderkortingen en een uitgebreid wellnessaanbod. Wat wil je nog meer? Dit zeer aantrekkelijk geprijsde hotel ligt aan de rand van het gezellige dorp Kirchberg en op 600 meter afstand van een prachtig zwemmeer. 

All inclusive Hotel Auderer in Imst. Met lunchpakket en drankjes inclusief tot 22.00 uur. Bovendien een begeleide wandeling door de Rosengartenschlucht en de ImsterUrlaubspass inclusief. 

 • Hotel Post in Ramsau am Dachstein. Bezoek de Dachstein gletsjer en maak fantastische wandelingen. Lunchpakket en drankjes inclusief tot 20.00 uur.