Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55

Vakantie Vorarlberg

Ontdek 10 accommodaties

Vakantie in Vorarlberg

Tijdens een vakantie in Vorarlberg verblijft u in een prachtig gebied dat uitermate geschikt is voor een actieve vakantie met het hele gezin. Vorarlberg mag dan klein en dunbevolkt zijn, het landschap is zeer afwisselend. In het noordwesten vinden we het brede en relatief vlakke Rijndal. Naar het midden en zuiden toe worden de bergen steeds hoger, met als letterlijk hoogtepunt de Piz Buin van maar liefst 3312 meter. Laat u verrassen en kies voor een actieve vakantie in het gemoedelijke Vorarlberg.

Vorarlberg is de kleinste en meest westelijk gelegen deelstaat van Oostenrijk. Het Bundesland telt ruim 388.000 inwoners. Het grootste deel van de bevolking woont in het Rijndal. Hier bevinden zich dan ook de grotere plaatsen, zoals: Bregenz (de hoofdstad), Dornbirn en Feldkirch. Vorarlberg grenst in het noorden aan Duitsland en de Bodensee, in het westen aan Liechtenstein, in het zuiden aan Zwitserland en in het oosten aan Tirol. Deze centrale ligging maakt Vorarlberg tot een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de omgeving. 

 

Zomervakantie in Vorarlberg

Bent u graag in beweging en houdt u van schitterende berglandschappen? Dan is een zomervakantie in Vorarlberg echt iets voor u. Watersporters en fietsers kunnen hun hart ophalen aan de Bodensee. Voor avontuurlijke bergwandelingen met fantastische uitzichten moet u in de Lechtaler Alpen, Rätikon of Silvretta zijn. Bent u een zeer geoefende bergbeklimmer? Probeer dan eens de uitdagende Arlberger Klettersteig. Even op adem komen tussen alle sportieve bezigheden door? Geniet van kunst en cultuur tijdens de Bregenzer Festspiele die jaarlijks in juli en augustus worden gehouden.

Zoeken per gebied

Brandnertal 2 accommodaties
Bregenzerwald 4 accommodaties
Klostertal 1 accommodatie
Montafon 3 accommodaties

Uitgelichte accommodaties

Alpenhotel Mittagspitze **** sup.
Damuls - Oostenrijk
De gehele zomer een 7=6 aanbieding! Alpenhotel Mittagspitze ligt centraal in Damüls en beschikt ove...
v.a. € 89 p.n.p.persoon Bekijken
Alpinresort Schillerkopf **** sup.
Burserberg - Oostenrijk
Alpinresort Schillerkopf ligt op het Tschlenga plateau boven Bürserberg en de familie Bosek zal u...
v.a. € 89 p.n.p.persoon Bekijken
Hotel Taleu
Burserberg - Oostenrijk
Gehele zomer een 7=6 aanbieding! Hotel Taleu in Bürserberg is een natuurhotel met veel hout en...
v.a. € 82 p.n.p.persoon Bekijken
Hotel Silvretta
St. Gallenkirch - Oostenrijk
Hotel Silvretta in St. Gallenkirch heeft een goede keuken met regionale en internationale gerechten. In...
v.a. € 62 p.n.p.persoon Bekijken