Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55
Bestemmingen Oostenrijk Tirol Otztal Langenfeld First Mountain Hotel Ötztal

First Mountain Hotel Ötztal in Langenfeld

Een 3-sterren accommodatie in Langenfeld, Otztal, Tirol, Oostenrijk.

AI

Het First Mountain Hotel Ötztal ligt boven Längenfeld in het kleine dorp Gries bei Längenfeld in een zijdal van het Ötztal op een zonnig hoogplateau. Door het vele gebruik van hout in het restaurant en de Bar-Stübli heeft het een landelijke sfeer.

Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een dependance op 50 m, de hotelkamers kunnen zich in beide gebouwen bevinden. WiFi alleen in het hoofdgebouw.


Verzorging
In First Mountain Hotel Ötztal verblijft u op basis van all inclusive.

Faciliteiten en services


Kamerinformatie

2-persoonskamer type X (2-2 personen): type Economy, ca. 17 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, WiFi (hoofdgebouw) en tv. Badkamer met douche en toilet. 

4-persoonskamer balkon (2-4 personen): ca. 20 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, stapelbed, WiFi (in hoofdgebouw) en tv. Badkamer met douche en toilet. Balkon.

4-persoonskamer type X (2-4 personen): type Comfort, ca. 25 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, stapelbed, WiFi (in hoofdgebouw) en tv. Badkamer met douche en toilet. Balkon.

Familiekamer balkon (2-4 personen): ca. 35 m2 en voorzien van 2 aparte slaapkamers, WiFi (in hoofdgebouw) en tv. Badkamer met douche en toilet. Balkon.

Goed om te weten

U verblijft op basis van All-Inclusive: in de ochtend een ontbijtbuffet. Lunchpakket (zelf samenstellen bij het ontbijt). Koffie en gebak van 15.30 - 16.30 uur. Het diner bestaat uit een buffet. 1x per week grillavond. Drankjes inclusief van 10.00 - 21.00 uur (frisdrank, water, bier en wijn). 

Vanaf 5 nachten verblijf 1x per week een begeleide wandeling inclusief. 

Toeristenbelasting € 2,50 per persoon per nacht vanaf 15 jaar, ter plaatse te betalen. Huisdier € 10,- per dag, ter plaatse te betalen (na boeking doorgeven). Babybed € 10,- per verblijf, ter plaatse te betalen (na boeking doorgeven). Schoonmaak van de kamers 1x per 2 nachten.

Aankomst: vanaf 16.00 uur. Vertrek: voor 10.00 uur.

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar First Mountain Hotel Ötztal ligt.

Alle informatie over Langenfeld
Alle informatie over Otztal
Alle informatie over Tirol
Alle informatie over Oostenrijk

Boeken

Begin uw boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. U kunt daarna voor uw reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 51 p.n.p.persoon
Classificatie 3-sterren
Afstand vanaf Utrecht 884km
Verzorging All inclusive.

Ligging

First Mountain Hotel Ötztal ligt op 50 m van het centrum van Gries bei Längenfeld. Het centrum van Längenfeld ligt op 7 km afstand. Hoogte Längenfeld: 1.173 m. Hoogte Gries bei Längenfeld: 1.600 m.