Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55
Bestemmingen Oostenrijk Ost-Tirol Matrei - Kals Kals SCOL Sporthotel GroƟglockner

SCOL Sporthotel GroƟglockner in Kals

Een 3-sterren accommodatie in Kals, Matrei - Kals, Ost-Tirol, Oostenrijk.

VP

Ideale ligging in het centrum en bij de skilift. Scol Sporthotel Grossglockner in Kals bestaat uit een hoofdgebouw (Hotel Jenshof) en een naastgelegen dependance (Haus Figol). De faciliteiten zijn verdeeld over deze 2 gebouwen en u kunt van al deze faciliteiten gebruik maken. 


Verzorging
In SCOL Sporthotel GroƟglockner verblijft u op basis van volpension.

Faciliteiten en servicesKamerinformatie

2-persoonskamer type X (2-2 personen): gelegen in de dependance Haus Figol, min. 16 m2 en voorzien van 2-persoonsbed en tv. Badkamer met bad/douche en toilet. Balkon.

4-persoonskamer balkon (2-4 personen): gelegen in het hoofdgebouw Hotel Jenshof, min. 24 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, 2-persoonssofabed en tv. Badkamer met bad/douche en toilet. Balkon.

4-persoonskamer type X (2-4 personen): gelegen in de dependance Haus Figol, min. 24 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, 2-persoonssofabed en tv. Badkamer met bad/douche en toilet. Balkon.

Familiekamer balkon (2-4 personen): gelegen in het hoofdgebouw Hotel Jenshof, min. 35 m2 en voorzien van 2-persoonsbed en tv. Aparte kinderslaapkamer (deels met stapelbed). Badkamer met bad/douche en toilet. Balkon.

Goed om te weten

U verblijft op basis van volpension-plus: in de ochtend een ontbijtbuffet. Lunch: soep. In de namiddag een Jause. Het diner bestaat uit een (thema)buffet. Geselecteerde acoholvrije en alcoholische drankjes bij het diner inclusief van 18.30 - 20.00 uur. Kerstdiner inclusief (24-12). Oudjaarsdiner inclusief. 

Toeristenbelasting € 2,- per persoon per nacht vanaf 15 jaar, ter plaatse te betalen. Babybed inclusief (na boeking doorgeven). Huisdier niet toegestaan.

Aankomst: vanaf 16.00 uur. Vertrek: voor 10.00 uur.

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar SCOL Sporthotel GroƟglockner ligt.

Alle informatie over Kals
Alle informatie over Matrei - Kals
Alle informatie over Ost-Tirol
Alle informatie over Oostenrijk

Boeken

Begin uw boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. U kunt daarna voor uw reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 61 p.n.p.persoon
Classificatie 3-sterren
Afstand vanaf Utrecht 1007km
Verzorging Volpension.

Ligging

Het Scol Sporthotel Grossglockner ligt in het centrum van Kals. De dependance ligt op 20 m. Skilift: Figol lift, 50 m. Langlaufloipe: 50 m. Hoogte Kals: 1.325 m.