Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55
Bestemmingen Duitsland

Skivakantie Duitsland

Ontdek 0 accommodaties , 0 tips en 0 aanbiedingen.

Skivakantie Duitsland

Wintersporten hoeft niet duur te zijn. Het hoeft ook helemaal niet ver weg te zijn. Binnen enkele uren kun je al op een skipiste aan de afdaling beginnen. Hoe? Door te kiezen voor wintersport Duitsland! Duitsland leent zich, dankzij de korte afstand, zelfs uitstekend voor een weekend wintersportvertier! Het is dan ook niet zo gek dat steeds meer fervente en beginnende wintersporters naar Duitsland gaan voor hun dosis winteravontuur.  

 

De pluspunten van de winter in Duitsland

Wintersport Duitsland is natuurlijk zeer aantrekkelijk door de ligging, maar het heeft natuurlijk nog meer pluspunten. De Duitse keuken bijvoorbeeld. Wat is er lekkerder  dan een typisch Duitse braadworst na een dag skiën, snowboarden, langlaufen of wandelen. Ook mensen die fan zijn van de après-ski kunnen hun hart ophalen in Duitsland. Duitsland kan immers gezien worden als de grondlegger van après-skiën. En dan hebben we het nog niet gehad over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die ongeëvenaard is. Al deze pluspunten maken Duitsland tot een uitstekende keuze als je een geschikte locatie zoekt voor jouw wintersportvakantie.  

 

Wintersport in Duitsland is ideaal voor gezinnen en beginners

Wintersport Duitsland is uitermate goed geschikte voor gezinnen en beginners. De reden is simpel: er zijn veel eenvoudige afdelingen. Dat is natuurlijk wel zo fijn voor kinderen en beginners. Meteen van een steile berg afgaan, is immers geen al te slim idee. Veel beter is om te beginnen met wat vlakkere bergen. Op die manier sluit je bepaalde onnodige risico’s uit.  

 

Boek ook je wintersport in Duitsland

Van de veilige pistes tot de Duitse gezelligheid tijdens de après-ski en van de gunstige ligging tot de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; alles klopt bij wintersport Duitsland. Dat is dan ook de reden dat wintersporten in Duitsland steeds populairder wordt. Boek ook je wintersport in Duitsland via Berg en Meer Alpenvakanties. 

Zoeken per regio

Skigebieden in Duitsland

Berchtesgadener Land 18 km 15 km 0 km