Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55

5-daagse wandelvakantie Saalachtaler Rundweg in Wandelvakantie Glemmtal-Saalachtal

Een 3-sterren accommodatie in Wandelvakantie Glemmtal-Saalachtal, Wandelvakantie Salzburgerland, Wandelvakantie, Oostenrijk.

HP

Wandelrondreis met overnachtingen in hotels en bagagetransfer. Deze wandelrondreis is geschikt voor wandelliefhebbers die genieten van mooie natuur, smalle bergpaden en gezonde berglucht. U verblijft in comfortabele hotels op basis van halfpension. De afstanden variëren en u heeft voldoende tijd om uit te rusten en te genieten van de natuur van het Saalachtal. Elke dag wordt uw bagage naar het volgende hotel gebracht en wandelt alleen met uw dagrugzak. U begint en eindigt in Saalfelden.

Aankomstdag is zondag. Andere aankomstdagen zijn mogelijk op aanvraag. Deze wandelrondreis is samengesteld in samenwerking met Saalfelden-Leogang Tourismus. 

U krijgt voor uw vertrek de gegevens van uw eerste hotel. Hier ontvangt u een uitgebreid pakket met alle benodigde informatie. 

Inbegrepen:

4 overnachtingen inclusief halfpension in 3-sterren accommodaties (gasthof/hotel). Na aankomst in uw hotel op dag 1 krijgt u de gedetailleerde routebeschrijving en benodigde informatie uitgereikt.

Wandelkaart, gedetailleerde routebeschrijving, indien nodig berglifttickets, wandelsokken, houten wandelstokken, pin, informatie over de betreffende dorpen waar u verblijft, kofferlabels.

Regiokaarten van de regio waar u wandelt zoals de Saalfelden-Leogang Card, de Saalbach-Hinterglemm Joker Card en de Hochkönig Card.

Dagelijkse bagagetransfer.

5 dagen gratis parkeren

Saalachtaler Rundweg

Dalwandelingen tussen Saalfelden, Maishofen en Maria Alm of bergwandelingen over de almen en naar de Hundstein op 2.117 m hoogte. Deze 3 wandeldagen kunt u een keuze maken tussen de dalwandelingen of de bergwandelingen. De routes van deze 3 wandeldagen zijn voor iedereen probleemloos te wandelen in het geval van de dalwandelingen. De bergwandelingen zijn uitdagender en worden aangegeven als middelzwaar.

4 overnachtingen - 3 wandeldagen : totaal 40 km, ca. 18 uur wandeltijd.

Kijk hier voor extra informatie over de routes van de Saalachtaler Höhenweg en de Saalachtaler Rundweg bij het Tourismusverband Saalfelden-Leogang.


Verzorging
In 5-daagse wandelvakantie Saalachtaler Rundweg verblijft u op basis van halfpension.

Faciliteiten en servicesKamerinformatie

Alle kamers zijn minimaal voorzien van een goed comfort. U beschikt altijd over een eigen kamer met tv, badkamer met bad of douche en toilet.

Goed om te weten

U verblijft op basis van halfpension: in de ochtend een ontbijtbuffet. Het diner bestaat uit een 3-gangenmenu, deels met keuzemenu en saladebuffet.

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar 5-daagse wandelvakantie Saalachtaler Rundweg ligt.

Alle informatie over Wandelvakantie Glemmtal-Saalachtal
Alle informatie over Wandelvakantie Salzburgerland
Alle informatie over Wandelvakantie
Alle informatie over Oostenrijk

Boeken

Begin uw boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. U kunt daarna voor uw reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 91 p.n.p.persoon
Classificatie 3-sterren
Afstand vanaf Utrecht 940km
Verzorging Halfpension.

Ligging

U wandelt in de omgeving van het Saalachtal en de Hochkönig regio.