Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55

Hotel Caravel in Torbole sul Garda

Een 4-sterren accommodatie in Torbole sul Garda, Gardameer, Trentino, Italie.

LO

Hotel Caravel in Torbole sul Garda ligt niet ver het strand aan het Gardameer. Het is een hotel met modern design, glas, staal en natuurlijke materialen zoals hout. Torbole is een kleine stad die nog de atmosfeer van een klein vissersdorp ademt. ideaal uitgangspunt voor diverse uitstapjes.


Verzorging
In Hotel Caravel verblijf je op basis van logies met ontbijt.

Faciliteiten en services

Kamerinformatie

2-persoonskamer 2-2 personen): min. 16 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, tv, WiFi, airco, kluisje en minibar. Badkamer met douche, föhn en toilet.

2-persoonskamer balkon (2-2 personen): min. 16 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, tv, WiFi, airco, kluisje en minibar. Badkamer met douche, föhn en toilet. Balkon.

3-persoonskamer (3-3 personen): min. 16 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, extra bed, tv, WiFi, airco, kluisje en minibar. Badkamer met douche, föhn en toilet.

3-persoonskamer balkon (3-3 personen): min. 16 m2 en voorzien van 2-persoonsbed, extra bed, tv, WiFi, airco, kluisje en minibar. Badkamer met douche, föhn en toilet. Balkon.

Goed om te weten

Je verblijft op basis van logies en ontbijt: in de ochtend een ontbijtbuffet. 

Toeristenbelasting € 2,50 per persoon per nacht vanaf 14 jaar, ter plaatse te betalen. Babybed inclusief (na boeking doorgeven). Huisdier € 5,- per nacht, ter plaatse te betalen (na boeking doorgeven).

Aankomst: vanaf 14.00 uur. Vertrek: voor 11.00 uur.

Op de links hieronder vindt u alle informatie over de plaats, het gebied, de regio en het land waar Hotel Caravel ligt.

Alle informatie over Torbole sul Garda
Alle informatie over Gardameer
Alle informatie over Trentino
Alle informatie over Italie

Boeken

Begin je boeking door op een prijs in de prijstabel te klikken. Je kunt daarna voor het reisgezelschap de geboortedatums en kamerindeling opgeven waarna de prijs inclusief kortingen wordt getoond.

In het kort

Vanaf € 52 p.n.p.persoon
Classificatie 4-sterren
Afstand vanaf Utrecht 1105km
Verzorging Logies met ontbijt.

Ligging

Hotel Caravel ligt op 50 m van het centrum van Torbole sul Garda. Het Gardameer ligt op 250 m. Hoogte Torbole sul Garda: 69 m.