Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55
Klantenservice Over ons

Over ons

Even voorstellen, de eigenaar Luc Geerlink. Met een passie voor de Alpenlanden heeft hij Berg en Meer Alpenvakanties opgezet om iedereen te kunnen laten genieten in de zomer en winter van bijzondere plekken in de Alpen. Naast de toeristische dalen (deze zijn vaak niet voor niets drukbezocht) en grote wintersportgebieden willen we je ook laten genieten van minder bekende pareltjes voor je zomervakantie en kleine gezellige skigebieden om te kunnen proeven van een authentieke wintersportsfeer.

Het team van Berg en Meer Alpenvakanties geniet regelmatig van studiereizen in de Alpen om tips te vinden. Een recente trip ging naar het Oostenrijkse Stubaital om de mogelijkheden van dit dal te ontdekken en een deel van de Stubaier Höhenweg te wandelen. Je kunt dit volgen via onze Instagram en #bergenmeeralpenvakanties.

Berg en Meer Alpenvakanties is al sinds 2008 dé specialist voor autovakanties naar de Alpenlanden. De keuze in gebieden en plaatsen voor een vakantie in de Alpen (oostenrijk, Zwitserland, Italiaanse- en Duitse Alpen) is zeer gevarieerd door een ervaren en vakkundig inkoopteam en goede relaties ter plaatse. Je kunt een selectie maken op diverse interesses of ons totale vakantieaanbod bekijken.

Natuurlijk zijn we aangesloten bij het garantiefonds SGR om je vakantie te kunnen garanderen. Daarnaast zijn we lid van de VvKR en het Calamiteitenfonds.

Als je het gevoel hebt dat bepaalde gebieden of bestemmingen missen, of heb je een goede tip voor ons, dan ontvangen wij die natuurlijk graag!

E-mail: info@bergenmeer.be