Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55
Klantenservice Over ons

Over ons

Even voorstellen, de eigenaar Luc Geerlink. Met een passie voor de Alpenlanden heeft hij Berg en Meer Alpenvakanties opgezet om iedereen te kunnen laten genieten in de zomer en winter van bijzondere plekken in de Alpen. Naast de toeristische dalen (deze zijn vaak niet voor niets drukbezocht) en grote wintersportgebieden willen we u ook laten genieten van minder bekende pareltjes voor uw zomervakantie en kleine gezellige skigebieden om te kunnen proeven van een authentieke wintersportsfeer.

Luc zelf geniet regelmatig van trips in de Alpen om zijn passie bergwandelen en -klimmen te kunnen beoefenen en tips voor u te vinden. De laatste trip ging naar het Oostenrijkse Ötztal om de hoogste berg van Tirol te beklimmen (Wildspitze, 3.774 m) en daarna door naar het Stubaital. U kunt dit volgen via onze Instagram of #bergenmeeralpenvakanties.

Berg en Meer Alpenvakanties is al sinds 2008 dé specialist voor autovakanties naar de Alpenlanden. De keuze in gebieden en plaatsen voor een vakantie in Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland of Italië is zeer gevarieerd door een ervaren en vakkundig inkoopteam en goede relaties ter plaatse. U kunt een selectie maken op diverse interesses of ons totale vakantie aanbod bekijken.

Natuurlijk zijn we aangesloten bij het garantiefonds SGR om uw vakantie te kunnen garanderen. Daarnaast zijn we lid van de VvKR en het Calamiteitenfonds.

Indien u het gevoel heeft dat u bepaalde gebieden of bestemmingen mist, of een goede tip heeft voor ons, dan ontvangen wij die natuurlijk graag van u!

E-mail: info@bergenmeer.be