Tel.Telefonisch boeken? 0031 53 - 230 36 55
Extra informatie Skien Oostenrijk

Skien Oostenrijk

Skiën Oostenrijk

Oostenrijk is het land van jodelen, van de Alpen, van sneeuw, van Wenen, van Salzburg, van Tirol en natuurlijk van skipistes. Heel veel skipistes. Skien in Oostenrijk is dan ook een ervaring op zich. Hier vind je pistes voor beginners, maar ook voor gevorderden. Hier kunt u skien met een vriendenclub, maar ook met uw gezin. Ga ’s avonds après-skien of zoek de serene rust op bij het haardvuur. Skiën in Oostenrijk biedt zoveel mogelijkheden. Bekijk vooral de accomodaties van Berg en Meer Alpenvakanties. 

Klik hier voor alle accommodaties in ons assortiment. Hier kunt u filteren op land en hotel.

De machtige bergen van de Alpen 

De reden dat skien Oostenrijk van harte aan te bevelen is, is omdat dit een echt Alpenland is. Sterker nog: driekwart van het land ligt in de Alpen. Dat betekent dat u hier overal prachtige bergen vindt waar op geskied kan worden. Er zijn tientallen bergen van meer dan 3.000 meter hoog. Ja, u leest het goed! De hoogste berg is de Grossklockner met 3.797 meter. Ziet u het voor zich? Van zo’n berg skien is een belevenis op zich. En zo zijn er nog tientallen te vinden. In Tirol, in Salzburgerland of in Karinthie. Heerlijk skien! Oostenrijk is hét land bij uitstek om wintersportvakantie te houden. 

Daarom skiën Oostenrijk 

Waarom zou u kiezen voor skien in Oostenrijk? Nou omdat:

- Er altijd een mooi en vers pak sneeuw ligt;

- U hier de mooiste Alpenbergen vindt;

- De après-ski in Oostenrijk is uitgevonden;

- U hier de mooiste skipistes vindt;

- Oostenrijk met de auto uitstekend bereikbaar is. 

Skiën Oostenrijk op maat 

Wilt u ook skien in Oostenrijk? Bij Berg en Meer kunt u de skipiste en de accommodatie kiezen die bij u past. Of u nou met uw gezin op wintersport gaat of met een groep vrienden. Bij Berg en Meer Alpenvakanties kunt u wensen en eisen selecteren zodat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan. Boek vandaag nog uw wintersportvakantie!